Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Αντιδράσεις από τα σωματεία


Η ματαίωση του σημερινού ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε πολλά σωματεία της Ένωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί επικοινώνησαν με το «epsanastisentra» και εξέφρασαν την απορία τους για το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε το ΔΣ.
Χαρακτηριστικά από τον Αστέρα Βάρης ανέφεραν μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Αναμέναμε να γίνει το συμβούλιο. Δεν ξέρουμε τους λόγους που ματαιώθηκε, αλλά περιμέναμε να γίνει!».
Πολλά άλλα σωματεία εξέφρασαν την ίδια θέση, ενώ σε πολλά ποδοσφαιρικά στέκια της Ανατολικής Αττικής εκφράζεται η πεποίθηση ότι το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ παρότι ψηφίζεται από τα ίδια τα σωματεία δεν φαίνεται να λειτουργεί προς όφελός τους. Πολλοί στέκονται στο γεγονός ότι η Ένωση παραμένει εδώ περίπου επτά μήνες «ακέφαλη», δηλαδή χωρίς πρόεδρο μετά την πρωτόδικη ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαρένη, αλλά με προεδρεύοντα τον Βαγγέλη Καραμολέγκο να υπογράφει τις αποφάσεις. Μάλιστα, τονίζουν πως γίνεται τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να μην πράττουν τα νόμιμα και ηθικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά να μην αντιδρούν παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δικαστικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου