Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Μακροδημήτρης: «Τόπο στα νιάτα»

Χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες θα δώσει ο Τάκης Μακροδημήτρης στα εναπομείναντα ματς, όπως τόνισε στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του Κεραυνού Κερατέας υποστήριξε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Θησέα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα γίνει καλό ματς με τον Νικολακάκη.
«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου στο ματς με τον Θησέα. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε τρεις φορές πίσω στο σκορ, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη. Στα θετικά της ομάδας οι συμμετοχές που παίρνει ο Θάνος Λιούμης και η εικόνα που έχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Κεραυνός θεωρώ ότι έχει βρει έναν παίκτη για το μέλλον», τόνισε ο Μακροδημήτρης και συνέχισε: «Θα δούμε κι άλλους νέους στην ομάδα, στα τελευταία ματς, έτσι ώστε να αφήσουμε μια παρακαταθήκη για του χρόνου. Είναι παιδιά που τα πιστεύουμε, αλλά λόγω των υποχρεώσεών τους με την ομάδα νέων ήταν δύσκολο να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Αλλά τώρα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ο Κεραυνός έχει βάθος στους μικρούς και θα υπάρξουν κι άλλοι σαν τον Λιούμη».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Νικολακάκη, ο τεχνικός του Κεραυνού σχολίασε: «Από εκεί και πέρα ακολουθεί το ματς με τον Νικολακάκη. Μια ομάδα που επίσης δεν έχει πλέον άλλο στόχο, αφού θεωρώ ότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Θα γίνει ένα καλό ματς και θα το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Όπως προείπα θα υπάρχουν νέα πρόσωπα και νέες τακτικές σε αυτό το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου