Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Τσιγκούλης: «Η άνοδος στο χέρι μας»

Την πεποίθησή του, την οποία έχει περάσει και στους παίκτες του, ότι η άνοδος για την Αρτέμιδα εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια, εξέφρασε στο «epsanastisentra» ο Πέτρος Τσιγκούλης. Ο τεχνικός των «μπλε» αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί με τη Νίκη Δροσιάς.
«Αυτό που λέμε στην ομάδα είναι ότι πλέον στο χέρι μας η άνοδος, γιατί είμαστε σε απόσταση βολής από την 3η θέση και θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα τέσσερα εναπομείναντα ματς», τόνισε ο Τσιγκούλης και συνέχισε: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Πρωτέα και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πρωτέα για την άψογη φιλοξενία τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα».
Για το ματς που ακολουθεί ο τεχνικός της Αρτέμιδας σχολίασε: «Η Νίκη Δροσιάς είναι το επόμενο δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που διανύει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε κάτι από το ματς αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου