Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Χατζηαναστασίου: «Τελικός το ματς με Ατλαντίδα»

Ως τελικό χαρακτήρισε για την ομάδα του το ματς που ακολουθεί με την Ατλαντίδα ο Βλάσης Χατζηαναστασίου. Ο τεχνικός του Θησέα σχολίασε πως ο αντίπαλος έχει παίκτες με ποιότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Κεραυνό Κερατέας.
«Παίζαμε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο με μια ποιοτική ομάδα, που έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη επειδή έπαιζε χωρίς άγχος λόγω του ότι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Προηγηθήκαμε τρεις φορές, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μας κατέβαλε το άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να πάρουμε την πολύτιμή νίκη», τόνισε ο Χατζηαναστασίου για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Κεραυνό.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Ατλαντίδα ο προπονητής του Θησέα σχολίασε: «Το ματς που έρχεται για εμάς είναι τελικός. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απώλειας. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και παρά το νεαρό της ηλικίας έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».
*Στο ματς με την Ατλαντίδα θα λείψει ο τραυματίας Οικονόμου, ενώ εξαιρετικά  αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μουρούτη. Ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Κατσούγκρης και Ευαγγελίου, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα πάρουν σε αυτό το ματς χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου