Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Σαβούρδος: «Επιτακτική η νίκη με Αετό»

Επιτακτική χαρακτήρισε για την ομάδα του τη νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Μαύρο Αετό ο Θανάσης Σαβούρδος, σε δηλώσεις του στο «epsanastisentra». Ο εκ του τεχνικού διδύμου του Γέρακα αναφέρθηκε και στο ματς με τη Νίκη Δροσιάς, στην οποία και έδωσε συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη της.
«Στο ματς με τη Νίκη Δροσιάς είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος, όμως, παρουσιάσαμε διαφορετική εικόνα και ίσως έγινε και από τη μεριά μας λάθος διαχείριση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Νίκη Δροσιάς να γυρίσει το ματς και να φύγει με το διπλό», τόνισε ο Σαβούρδος και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα αξίζουν συγχαρητήρια στη Νίκη Δροσιάς, που παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δίκαια πήρε τη νίκη».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί ο εκ του τεχνικού διδύμου του Γέρακα τόνισε: «Εμείς πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο επόμενο ματς με τον Μαύρο Αετό. Είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη σε αυτό το παιχνίδι».
Στην αναμέτρηση με τον Μαύρο Αετό αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γρηγόρη Μουτζακά, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή του και στο προηγούμενο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου