Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Έλα Χριστέ και Παναγία! Πρόστιμο από την Π.Ε. της ΕΠΣΑΝΑ σε φίλαθλο!!!

Εκφράσεις τύπου «έλα Χριστέ και Παναγία» δεν μπορούν να αναδείξουν το μεγαλείο που ζήσαμε σήμερα. Μόνο στην πλάκα μπορούμε να πάρουμε ένα τέτοιο θέμα, γιατί αν το πάρουμε σοβαρά θα καταλήξουμε στο ψυχιατρείο! Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ ανακοίνωσαν χρηματικό πρόστιμο σε φίλαθλο! Ναι καλά διαβάσατε. Χρηματικό πρόστιμο σε φίλαθλο!!! Και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια!!!
Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά. Και λογικά δεν θα ξανασυμβεί. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ πρωτοπορεί και πάλι. Μετά την τιμωρία του σωματείου ΑΠΟ Νικολακάκης με χρηματικό πρόστιμο για δυσφημιστικές εκφράσεις κατά της Ένωσης του ιδρυτή του σωματείου, αλλά όχι πλέον προέδρου του Θανάση Νικολακάκη, αλλά και την τιμωρία του σωματείου Θησέας Νέας Μάκρης με χρηματικό πρόστιμο, επίσης για το ίδιο παράπτωμα, αλλά από μέλος του σωματείου Θύελλα Ραφήνας (στην ποινή ο Αθ. Γεωργιάδης αναφέρεται ως μέλος του ΔΣ του Θησέα!), ήρθε τώρα μια νέα απόφαση να ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα ύδατα! Η Π.Ε. ανακοίνωσε την απόφασή της να τιμωρήσει φίλαθλο του ΑΟ Κρυονερίου με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια (!) για 60 ημέρες, αλλά το πιο «επικό» είναι το χρηματικό πρόστιμο των 250 ευρώ που του επιβλήθηκε!!!
Δηλαδή, το να γίνεται το κατανοητό δεν αρκεί. Το να μην επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα σε έναν φίλαθλο, γεγονός αποδεκτό, φτάσαμε στο σημείο να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο!!! Πρωτάκουστο, πρωτοφανές, πρωτοπόρο και μπράβο για τη σύλληψη αυτής της μοναδικής ιδέας. Τίποτε άλλο!

Αναλυτικά η απόφαση:

Ποινές από απολογίες Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

1. ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 15 ΠΑΡ. 6α ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡ. 2,3 ΤΟΥ Π.Κ. ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 ΕΥΡΩ.
2. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΣ Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11-03-2018 Κ. ΝΑΚΑ ΙΩΑΝ. Γ.Γ. ΕΠΣΑΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 5 ΠΑΡ. 1γ ΚΑΙ 2δ ΤΟΥ Π.Κ. ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΗΝΤΑ (60) ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250€.


1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
    Σχετικά με την χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της
    Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.,μετά από δύο συνεδριάσεις (20/3 και 27/3/2018) ,να τιμωρήσει τον Α.Ο Κρυονερίου για διένεξη τρίτων (!) σε αγώνα εκτός έδρας,θα θέλαμε να συστήσουμε ψυχραιμία στους φιλάθλους μας και κυρίως στους αθλητές μας διότι οι καιροί είναι πονηροί, άλλωστε και οι κρίνοντες κρίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή