Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Κατέρρευσε η Τριγλία στη Μυτιλήνη κι είπε «αντίο» στη Γ΄ Εθνική

Τεράστια ανατροπή επί της Τριγλίας πέτυχε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στη Μυτιλήνη και παραμένει ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και υποβιβάζονται οριστικά.
O Τζόρνταν απείλησε στο 2’ για τους γηπεδούχους. Αμέσως μετά, στο 4’, ο Βουτσιώτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ύστερα από ασυνεννοησία στην άμυνα του Διαγόρα. Στο 29’, ο Χάιρο έσωσε την ομάδα του από δεύτερη παραβίαση, σε σουτ του Ντάφλα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λαζαρίδης με βολέ ισοφάρισε (46’). Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Λέσβου, καθώς μετά το γκολ οι παίκτες του Διαγόρα ξύπνησαν και κυριάρχησαν. Ο Τσομπανέλης, στο 50’, έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στο 54’, ο Αχείμαστος, με φοβερό σουτ, πέτυχε και τρίτο γκολ. Το τελικό 4-1 έγινε στο 75’, με πλασέ του Μαλακού.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Διαγόρας (Φ. Θανέλλας): Χάιρο, Τοπάλι, Στάτης, Μέρο, Ρέτζος, Αχείμαστος (90’ Σεφουλάι), Λαζαρίδης (71’ Κίστα), Μαλακός (79’ Χριστόφ), Τζέκα (79’ Παρέλης), Τσομπανέλης, Τζόρνταν
Τριγλία (Α. Ντερτινής): Ζώντος, Καμβύσης, Βατίστας, Μακρής, Καραγιάννης, Μαραθωνίτης, Κότσι, Κατσαβριάς (69’ Ινγλαντίν, 87’ Κοντούλης), Αμντουραχμάνι, Ντάφλας, Βουτσιώτης (63’ Ζαφειρόπουλος).

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου