Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ζωντανή για την παραμονή η Ατλαντίδα, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Τις ελπίδες της για παραμονή πολλαπλασίασε η Ατλαντίδα, που επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Βάρης και πλησίασε στον πόντο τον Άρη Βούλας. Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη ήταν καλή για ένα ημίχρονο, ενώ από τον Αστέρα φωνάζουν για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν στο πρώτο μέρος και αναμένεται το βίντεο του αγώνα.

 






Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 7ο λεπτό ο Δριλάκης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 35’ μετά από σουτ του Μαυράκη. Η Ατλαντίδα έμεινε με 10 παίκτες από το 60’ λόγω αποβολής του Πανόπουλου, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή. Στο τέλος στάθηκαν κι αυτοί άτυχοι, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από απευθείας φάουλ του Μίχου.

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Γκόντα, Γουργιώτης.


ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Γ. Τσούνης): Τσούκας, Περιβολάρης, Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Μαυράκης, Δριλάκης (60’ Καρακώστας), Πανόπουλος, Σιούτης, Μαργέτης, Παπιδάκης (91’ Μανιός).
Κ. Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Μαυροθαλασσίτης (60’ Βεϊόγλου), Μάναλης, Μαγγίνας, Τσακύρης (53’ Κούτρος), Μάγγος, Δημητρόπουλος (70’ Γιαμάς), Μίχος, Κριλής (65’ Γεωργακόπουλος), Παπάζογλου, Νιούμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου