Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μαγγίνας: «Παιχνίδι χωρίς επιστροφή…»

Στη σημασία του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τα Γλυκά Νερά στάθηκε με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Γιάννης Μαγγίνας. Ο τεχνικός της Μαρκό αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που προηγήθηκε με τον Κεραυνό Κερατέας, αλλά και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Θησέα Νέας Μάκρης.
«Ήταν ξεχωριστό αυτό το ντέρμπι των Μεσογείων με τον Κεραυνό, αφού και οι δύο ομάδες ήταν ψηλά στη βαθμολογία και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος, παρ’ ότι δεν είχαμε καλή απόδοση δημιουργήσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Βλάχο, που ήταν τετ-α-τετ, και θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Αντί να το πετύχουμε, σε μια όχι οργανωμένη επίθεση από ένα διώξιμο της μπάλας, κάναμε αμυντικό λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Ως το τέλος του πρώτου μέρους το παιχνίδι έγινε στο κέντρο με πολλές δυνατές μονομαχίες», τόνισε ο Μαγγίνας για το ματς που προηγήθηκε με τον Κεραυνό και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο αφήσαμε τον κακό μας εαυτό έξω, δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες δημιουργώντας ευκαιρίες, αν και βγαίναμε συχνά εκτός ρυθμού λόγω των συνεχόμενων καθυστερήσεων. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Λάπα και κεφαλιά του Μασκλαβάνου, ενώ στη συνέχεια μας ακυρώθηκε γκολ και είχαμε άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σαντριά και Μασκλαβάνο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ. Λόγω της ιδιαιτερότητας το παιχνίδι ήταν σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, χωρίς… παρατράγουδα, και έμεινα ικανοποιημένος μόνο από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Γλυκά Νερά, ο τεχνικός της Μαρκό σχολίασε: «Είναι παιχνίδι δίχως επιστροφή, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν στόχο το Κύπελλο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα έτοιμοι και δεν έχουμε απουσίες. Έχουμε δουλέψει πάνω στο ματς, γνωρίζουμε τον αντίπαλο και αυτός εμάς και θεωρώ ότι η πρόκριση θα κριθεί από το ποια ομάδα θα δείξει μεγαλύτερη διάθεση και πάθος και θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και από αυτά κρίνεται το αποτέλεσμα».
Τέλος, για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Θησέα Νέας Μάκρης, ο Μαγγίνας ανέφερε: «Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Έχει αρκετή δυσκολία το παιχνίδι και εμείς θα κοιτάξουμε το ματς αυτό όπως και τα υπόλοιπα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου