Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Παπαδάκης: «Μεγάλο το κίνητρο»

Μεγάλο είναι το κίνητρο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ για τον ΑΟ Γλυκών Νερών. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο τεχνικός της ομάδας Αλβέρτος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε και για το ματς που προηγήθηκε με τον Νικολακάκη.
«Το ματς με τον Νικολακάκη ήταν δύσκολο από την αρχή, δηλαδή από την προετοιμασία γι’ αυτό, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως είχαμε σχεδιάσει και θα θέλαμε και με τις άτυχες στιγμές, δηλαδή τους τραυματισμούς των δύο παικτών, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι με την αλλαγή προσώπων και σχηματισμού θεωρώ ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αυτές για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, αν και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού μπορούσαμε να είχαμε πληρώσει μια ολιγωρία που είχαμε στην άμυνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το αποτέλεσμα», τόνισε ο Παπαδάκης για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Νικολακάκη.
Για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τη Μαρκό ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σημείωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου. Στο αυριανό ματς θα μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε στους 4 του Κυπέλλου. Από μόνο του αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και συνέπεια την αναμέτρηση αυτή. Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα και εκτός έδρας, στοιχεία που κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτήν την αναμέτρηση και την πρόκληση που μας παρουσιάζεται». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου