Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Δημητρόπουλος: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς που προηγήθηκε με τα Γλυκά Νερά. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στα Χανιά για να δώσει τη θεωρία για το UEFA Β. Ο τεχνικός του Νικολακάκη αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παλληνιακό σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα έχει ως «οδηγό» τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο.
«Το ματς με τα Γλυκά Νερά ήταν παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, στο οποίο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Εμείς προσπαθήσαμε με ενισχυμένη άμυνα να περιορίσουμε τους χώρους μπροστά από την εστία μας καθώς γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος διαθέτει ποδοσφαιριστές ικανότατους στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός κι από εκεί και πέρα με γρήγορες και άμεσες μεταβιβάσεις να βρεθούμε στην αντεπίθεση σε θέση για σουτ. Πράγματι τα καταφέραμε έως το 75 όπου μίλησε η οξυδέρκεια και η ικανότητα του Μπουγάτσια να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες. Από εκείνο το λεπτό και έπειτα αλλάξαμε το σχηματισμό μας, ρισκάραμε στην επιθετική μας συμπεριφορά και δείξαμε σφοδρή επιθυμία για το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γλυκών Νερών και στο διαιτητικό τρίο που πραγματικά αποτελούν κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», σχολίασε για το ματς που προηγήθηκε με τα Γλυκά Νερά ο Δημητρόπουλος.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παλληνιακό ο τεχνικός του Νικολακάκη τόνισε: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο, τόσο για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για να δει το ματς, όσο και για τους ποδοσφαιριστές μου. Από εκεί και πέρα θα έχουμε ως οδηγό το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο αν και μείναμε με 10 παίκτες ήμασταν η μοναδική ομάδα που απέσπασε ισοπαλία μέσα στην Παλλήνη και αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου αγώνα.

*Ο τεχνικός του Νικολακάκη Γιώργος Δημητρόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά με… περιπετειώδη τρόπο, αφού είχε απαγορευτικό απόπλου και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή βρήκε εισιτήριο αεροπορικώς, προκειμένου το πρωί της Πέμπτης να δώσει τη θεωρία για το UEFA Β. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης έφυγε και πάλι αεροπορικώς από τα Χανιά και βρέθηκε απευθείας στο γήπεδο της Αγίας Άννας για την προπόνηση της ομάδας του, δείχνοντας τον άριστο επαγγελματισμό του! Το «epsanastisentra» του εύχεται καλά αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου