Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Χαντές: «Κρατάμε τον βαθμό»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Κεραυνό Κερατέας ο Βαγγέλης Χαντές, σε δηλώσεις του στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του Παλληνιακού τόνισε ότι η ομάδα του κρατάει τον βαθμό και θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στο κλείσιμο μιας δύσκολης εβδομάδας, με τρία ματς σε έξι ημέρες, με το δυνατό ματς κόντρα στον Νικολακάκη.
«Το ματς με τον Κεραυνό ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όπου τις ευνόησε και η ροή του αέρα. Σίγουρα και οι δύο ομάδες αδικούνται από αυτήν την κατάσταση και θα μπορούσαν να έχουν αποδώσει πολύ καλύτερα. Το ματς θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς στη λεπτομέρεια. Ουσιαστικά θα κρινόταν στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και αυτό έκανε και τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς κρατάμε τον βαθμό», τόνισε ο Χαντές και συνέχισε: «Κλείνει μια δύσκολη εβδομάδα με τρία ματς σε έξι μέρες, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο ειδικά στην έδρα του. Εμείς εξακολουθούμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μας εφησυχάζει το +7. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στον Νικολακάκη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα».
Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον Νικολακάκη θα είναι ο Κολοτούρος, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον δικέφαλο και ο Βαγγέλης Χαντές θα τον προφυλάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου