Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Λάμπρου: «Το ΔΣ είναι πιο ενωμένο από ποτέ»

Εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το «λάθος» που έγινε ανέλαβε ο Θανάσης Λάμπρου, ο οποίος με δηλώσεις του στο «epsanstisentra» στάθηκε στο γεγονός ότι η Μαρκό έχει μάθει ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στις ποδοσφαιρικές γραμμές. Παράλληλα, σημείωσε ότι το ΔΣ της Μαρκό είναι πιο ενωμένο από ποτέ και ότι σύντομα θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης για να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου που είναι πρωταρχικός στόχος εξ αρχής.
«Αν και σαν σύλλογος έχουμε μάθει ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στις ποδοσφαιρικές γραμμές δεν θα σταθώ στη αφαίρεση των 6 βαθμών, καθώς οι στόχοι που είχαμε θέση στη αρχή του πρωταθλήματος δεν μας απομάκρυναν καθόλου μετά την απόφαση της έφεσης. Είμαστε κανονικά μέσα στους στόχους μας, αφού καταφέραμε και φτιάξαμε μια Μαρκό υπολογίσιμη και ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του κυπέλλου, που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος.
Απομακρύνοντας το υπόλοιπο ΔΣ από την οποία ευθύνη αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη του ''λάθους''», τόνισε ο Λάμπρου και σημείωσε: «Τέλος, για να σταματήσουν να διαδίδονται πράγματα που δεν ισχύουν, το ΔΣ είναι πιο ενωμένο από ποτέ και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές που θα μας ενισχύσουν στην διεκδίκηση του Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου