Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

«Μπαμ» με Σακελλαρίου ο Παλλαυρεωτικός!

Την αντεπίθεσή τους ετοιμάζουν στον Παλλαυρεωτικό για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, έβγαλαν αντίδραση προχωρώντας σε μια κίνηση που αποτελεί μεγάλο «μπαμ» για την κατηγορία. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινοπράσινοι» δυνάμωσαν το τεχνικό τους τιμ με την προσθήκη του Αλέξη Σακελλαρίου ως νέου γυμναστή!
Αν μη τι άλλο αυτή είναι μία ακόμη κίνηση που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία, αφού ο Αλέξης Σακελλαρίου έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στα 20 χρόνια που εργάζεται από αυτό το πόστο σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο πολύπειρος γυμναστής, που πριν λίγες ημέρες παραιτήθηκε από τον Κεραυνό Κερατέας, έδωσε άμεσα τα χέρια με τους ανθρώπους του Παλλαυρεωτικού, οι οποίοι τον κέρδισαν με τον τρόπο που τον προσέγγισαν και με το project που έχουν για την ομάδα και από σήμερα ξεκίνησε να γυμνάζει τους παίκτες του σωματείου του Λαυρίου.
Από τον Παλλαυρεωτικό κινήθηκαν γρήγορα και έδωσαν άμεσα τα χέρια με τον πολύπειρο γυμναστή, ο οποίος είχε ήδη στα χέρια του προτάσεις από άλλες δύο ομάδες. Επίσης, οι πληροφορίες του «epsanstisentra» αναφέρουν ότι η ενίσχυση δεν σταματάει εδώ για τον Παλλαυρεωτικό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις για μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο και το πιθανότερο είναι να γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις.
Πάντως, ακόμη συζητείται από πολλούς στον χώρο της Ανατολικής Αττικής η προ ημερών αποχώρηση του Αλέξη Σακελλαρίου από τον Κεραυνό, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις και προερχόταν από πολύ καλή πορεία το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό που όλοι έχουν σταθεί είναι το γεγονός ότι ο Σακελλαρίου σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στον χώρο ουδέποτε έχει παραιτηθεί από ομάδα και ουδέποτε έχει αποχωρήσει από ομάδα στα μέσα της σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου