Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Μεγάλη ανάσα για Μάχη, 4-1 την Ατλαντίδα!

Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Μάχη, που επιβλήθηκε 4-1 εντός έδρας της Ατλαντίδας και πήρε έτσι σπουδαία βαθμολογική «ανάσα», αλλά και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη.
Το σκορ άνοιξε για τη Μάχη ο Παρούσος με απευθείας φάουλ στο 22’, ενώ στο 65’ ο Μίχας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ακολούθησαν τρία αυτογκόλ που διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά έγινε το 3-0 από το αυτογκόλ του Γιαννόπουλου στο 75’, στη συνέχεια ήρθε το 3-1 από το αυτογκόλ του Νταή στο 90 και το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 94’ από το αυτογκόλ του Μπενέκου, ο οποίος –μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραλή– στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του.

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Γκούβας.

ΜΑΧΗ ΜΑΡ.: Παππάς, Σιδέρης Α. (46’ Φλώρος), Καρακοζίδης, Βούσουλας, Παρούσος, Καραλής, Σελαμάι, Νταής, Σένε (31’ λ. τρ. Καπράλος), Μίχας (91’ Σιδέρης Ν.), Κορώνης (88’ Νάτσης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τοντισάκης, Παππάς (80’ Θεοδωράκης), Γιαννόπουλος (60’ Κωτσάκης), Περιβολάρης, Μπενέκος, Μαυράκης, Καρακώστας, Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος (84’ Τσαδήμας), Καστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου