Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αίμα κι… άμμος στη Βούλα, 3-2 ο Άρης τα Γλυκά Νερά!

Ματς για γερά νεύρα και φινάλε ακατάλληλο για «καρδιακούς» έγινε στη Βούλα, εκεί όπου ο Άρης επικράτησε 3-2 του ΑΟ Γλυκών Νερών και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Οι δύο ομάδες είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα.
Το πρώτο μέρος άνηκε στον Άρη Βούλας, ο οποίος και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 2-0. Αρχικά ο Χούντα στο 26’ με ωραίο βολ πλανέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40’ ο Μήτσιος με σουτ, αφού η μπάλα κόντραρε πρώτα σε σώμα αμυνομένου.
Στο δεύτερο μέρος τα Γλυκά Νερά είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, αφού είχαν προηγηθεί δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά αποβλήθηκε στο 48’ ο Λιόσης και στη συνέχεια στο 63’ ο Νάνος, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 65’ ο Μπέντας μείωσε σε 2-1, ενώ στο 76’ ο Μπουγάτσιας έφερε το ματς στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 94’ ο Μουστεράκης, μετά από ασίστ του Παπαδημητρόπουλου, ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!
Από τον ΑΟ Γλυκών Νερών ισχυρίζονται ότι κακώς τους ακυρώθηκε γκολ μετά το 2-2, φάση στην οποία υπέδειξε οφσάιντ ο βοηθός ενώ η μπάλα γύρισε από κεφαλιά αμυντικού προς τα πίσω, αλλά και για τη φάση του 92’, όταν μετά από σουτ του Μπουγατσιά αμυνόμενος απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή. Από τον Άρη Βούλας υποστηρίζουν ότι στην ισοφάριση υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ, αλλά και μη καταλογισθέν πέναλτι πάνω στον Μήτρο στο 80’

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Μήταρης, Παπαδιώτης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλλης, Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Μήτσιος (92’ Μουστεράκης), Κολτσίδας (55’ λ.τρ. Παπαδημητρόπουλος), Κοτζάι, Μήτρος (87’ Παναγιωτακάκος), Χούντα (75’ Τρίμπος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι (58’ Ρέκα), Χίσο, Λάζαρης (46’ Μπουγάτσιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου