Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Λύγισε στο τέλος η Τριγλία, 3-2 ήττα από τον Ερμή στο Κιβέρι

Αν και το πάλεψε, η Τριγλία Ραφήνας δεν άντεξε ως το τέλος με αριθμητικό μειονέκτημα και υπέστη ήττα στο Κιβέρι, με 3-2 από τον τοπικό Ερμή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάρη στα γκολ του Καραγκούνη στο 8ο λεπτό με κοντινό σουτ και στο 51’ επίσης με σουτ, αλλά η Τριγλία κατάφερε να αντιδράσει. Αρχικά ο Μακρής με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα, μείωσε στο 54’, ενώ στο 66’ ο Ντάφλας με πέναλτι, που κέρδισε ο Καμβύσης, έφερε το ματς στα ίσια. Στο 75’ ο Βουτσιώτης είδε την απευθείας κόκκινη, γεγονός που συνέβαλλε στο να «λυγίσει» στο τέλος η Τριγλία, με τον Μπιτζή στο 84’, με κοντινό σουτ, να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Διαιτήτευσαν οι Κουτσαναστάσης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμάντης): Κοζιώτης, Ζίου, Γιάννος (60' Μπιτζής), Χατζόπουλος, Λαζάρου, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (70' Κουτσοδήμος), Γκάτσης, Μουσταφά, Καραγκούνης (92' Αντωνόπουλος), Μαρίνης (87' Σάκουλης)
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Τσακίρης, Κατσαβριάς (62' Βουτσιώτης), Κότσι, Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (58' λ. τρ. Μητσόπουλος), Ντάφλας, Ενγκλαντίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου