Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Κλώτσησε την ευκαιρία η Θύελλα, ήττα με 1-0 από τον Ταμυναϊκό!

Δεν ήταν η Θύελλα των προηγούμενων αγώνων κι έτσι μοιραία γνώρισε την ήττα. Ο Ταμυναϊκός απέδρασε με το «τρίποντο» της νίκης και τώρα ατενίζει το μέλλον διαφορετικά!
Αν και ανέβασαν την απόδοσή τους στο β΄ημίχρονο οι παίκτες της Θύελλας, δημιούργησαν φάσεις κι έχασαν καλές ευκαιρίες δεν έπεισαν όμως συνολικά με την απόδοσή τους. Μακριά από τον καλό τους εαυτό πολλοί παίκτες, ενώ άσχημη εντύπωση έκανε σε πολλούς τα πολλά νεύρα και η ένταση που υπήρχε στους Λιγνιτωρύχους.
Από την άλλη ο Ταμυναϊκός έπαιξε ένα «τελικό», με δύναμη, πείσμα και πάθος. Δικαιώθηκε στο τέλος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Λαθουρά, που έδειξε «διαβασμένος» στην πρώτη του στον πάγκο της ομάδας, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Μπλόκαραν τον Χαρακτίδη καλά κι έπειτα τα υπόλοιπα ήταν εύκολη δουλειά. Βγήκαν στις αντεπιθέσεις αρκετές φορές κι απείλησαν την εστία του Πάντου.
Ο Κώτσης στο φινάλε του αγώνα (85΄) σκόραρε για τους Αλιβεριώτες και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά μετά το 15′ ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε κι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 23′ με τον Μαλισσόβα. Βρέθηκε σχεδόν μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Η Θύελλα μετά το 30′ προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά η αμυντική «συμπεριφορά» του Ταμυναϊκού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις στα αλιβεριώτικα καρέ. Ο Ταμυναϊκός …φώναξε και για μία επίμαχη φάση στο 42′ όταν ο Μήτρου βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46′ ο Μπουντάκης της Θύελλας έκανε μία παράλληλη πάσα, αλλά για …καλή τύχη του Ταμυναϊκού, δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας. Στο 53′ σουτ του Χαρακτίδη έφυγε άουτ και στο 60′ ήταν η σειρά του Ταμυναϊκού να φανεί απειλητικός, όταν καλή κεφαλιά του Ραμπαβίλα απέκρουσε ο Πάντος.
Νέα μεγάλη φάση χάθηκε για τον Ταμυναϊκό στο 67′. Σε αντεπίθεση της ομάδας της Εύβοιας, ο Κώτσης βρέθηκε λίγο πλάγια με τον αντίπαλο γκολκίπερ, Πάντο. Τον πέρασε, σούταρε, αλλά οι αμυντικοί της Θύελλας απομάκρυναν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 77′ με αξιώσεις βγήκε μπροστά η Θύελλα. Ο Ζέκιος πάσαρε στον Δημητρίου, που σούταρε από πλάγια, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 85′ ο Ταμυναϊκός, που κυνήγησε με πάθος τη νίκη επισκέφτηκε -εκ νέου- με «άγριες διαθέσεις» την περιοχή της Θύελλας. Σε μία σέντρα που επιχειρήθηκε ο Κώτσης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Κυρίτσης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας (65′ Μπότης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης (65′ Δημητρίου), Σουλτανίδης, Ζέκιο, Μανουσάκης.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος (80′ Ζαρίφης), Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου (82′ Σιλιγαρδάκης), Κώτσης (94΄ Κ. Καρατζάς), Μαλισσόβας, Ραμπαβίλας, Κούρτης (80′ Ζάχι), Μήτρου.

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου