Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Έχασε ευκαιρίες και το… πλήρωσε η Μαρκό, 1-1 με την Ατλαντίδα

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έχασαν και πάλι πολλές ευκαιρίες και βρήκαν απέναντί τους τον Τοντισάκη σε πολύ καλή ημέρα, Μαρκό και Ατλαντίδα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο του Μαρκόπουλου. Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται και για μη καταλογισθέν πέναλτι στο δεύτερο μέρος, περίπου στο 65’, όταν μετά από σουτ του Μασκλαβάνου η μπάλα βρήκε σε απλωμένο χέρι αμυνομένου.
Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ατλαντίδα ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Σιούτη στο 28’, μετά από ασίστ του Πανόπουλου, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 76’ ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημογιάννη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ως το τέλος, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί με τη σειρά τους δύο αντεπιθέσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Διαιτήτευσαν οι Καρράς, Τζαφόλιας Δ., Κουλόχερης. 

ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Σκορδάς, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής (87’ Ορούτσι), Δημογιάννη, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος, Μάτι (59’ Πολυμενάκος), Μερκούρης (78’ Γκρουστιώτης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τοντισάκης, Καββαδίας (62’ Θεοδωράκης), Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Καλφακάκος (68’ Μαυράκης), Καρακώστας (88’ Κάτση), Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Μανιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου