Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Δεύτερη σερί νίκη για Αετό Πικερμίου, 1-0 την Βουλιαγμένη

Τη δεύτερη σερί νίκη του στο Πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑΝΑ πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ραφήνα ο Αετός Πικερμίου, ο οποίος επικράτησε με γκολ του Φυτιλή με 1-0 σε βάρος της Βουλιαγμένης.
Οι γηπεδούχοι, έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Δογάνη, ο οποίος κυριάρχησε στην μεσαία γραμμή, ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές, ήταν όμως άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Από την άλλη η Βουλιαγμένη, ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αετό Πικερμίου, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3 λεπτό, όταν ο Μαντακίδης Π. κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία μεταξύ της άμυνα και του τερματοφύλακα, έγινε κάτοχος της μπάλας, το σουτ όμως που δοκίμασε πέρασε άουτ.
Από εκεί και πέρα, τον πρώτο λόγο στο αγωνιστικό χώρο είχε ο Αετός, ο οποίος μέσα σε 11 λεπτά , από το 9’ μέχρι το 20’ λεπτό, έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τους Δογάνη, Σπηλιωτάκη και Πλάκα για να ανοίξει το σκορ.
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, όπου ο Αετός προσπαθούσε με οργανωμένες επιθέσεις να φτάσει στο γκολ, όπου σε μία από αυτές ο Φυτιλής με κοντινό πλασέ στο 70’ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως εκτός από κάποιες στατικές φάσεις δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Βοτσίδη. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Αετού, πανηγύρισαν έξαλα τη αυτή τη νίκη.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Αντ., Τζαφόλιας Β., Σπίθας.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Βοτσίδης, Ραπολάρι, Δημητρίου, Φρίγγης, Μπαράκος (55’ Διοκμετζίδης), Άμερ, Φυτιλής (74’ Καραβατάκης), Δογάνης, Πλάκα (75’ Μαραγκουδάκης), Σπηλιωτάκης, Μπομπέι (88’ Νικηφοράκης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπαϊρακτάρι (79’ Πρέλα, 91’ Φωτογλίδης),Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Κουφογιάννης (55΄Χαντάντ) Γιάννης (83’ Γκούμας), Παφίτης, Μαντακίδης Π. , Μαντακίδης Λ.

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου