Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Γεωργουλάς: «Καιρός για πράξεις!»

Την πεποίθησή του ότι έφτασε η ώρα για πράξεις από τον ΑΟ Άρτεμις, δηλαδή να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Epsanastisentra» ο Διονύσης Γεωργουλάς. Ο τεχνικός της Αρτέμιδας στάθηκε στο γεγονός ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας του ήταν καλή σε ακόμη ένα παιχνίδι, ωστόσο σημείωσε πως προβλημάτισε για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι δεν έχει σημειώσει γκολ σε δύο ματς.
«Στο ματς με το Κρυονέρι δυστυχώς για δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο. Γνωρίζαμε εξ αρχής την δυσκολία του παιχνιδιού και πραγματικά ο αντίπαλος μας, θα τολμήσω να πω, πως ίσως δικαιούταν τη νίκη, γιατί ήταν καλύτερος από εμάς σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού», τόνισε ο Γεωργουλάς και συνέχισε: «Στα θετικά η αμυντική λειτουργία που για δεύτερο παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν, αλλά προβληματιζόμαστε και για το γεγονός ότι δεν έχουμε βρει ακόμη δίχτυα, παρόλο που δημιουργούμε καταστάσεις να πετύχουμε τέρματα. Θέλω επίσης να αναφερθώ στην άψογη φιλοξενία της ομάδος του Κρυονερίου προς την ομάδα μας και πως είναι άξιοι συγχαρητηρίων».
Για τη συνέχεια ο τεχνικός της Αρτέμιδας σχολίασε: «Οφείλουμε να κοιτάξουμε τον επόμενο μας αντίπαλο μας, την ομάδα της Σταμάτας, που είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα της κατηγορίας, η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη και σίγουρα η ψυχολογία είναι με το μέρος της. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματιών, που εκτός αυτό του Κολάγκι προστέθηκε και του νεαρού Παπάζογλου (εξάρθρωση ωμοπλάτης). Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα μέσα στην βδομάδα με σκοπό να παρουσιάσουμε το ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο στο παιχνίδι του Σαββάτου έτσι ώστε να φθάσουμε στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Είναι καιρός να κάνουμε πράξεις!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου