Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Χαντές: «Να συνεχίσουμε το ίδιο καλά»

Απόλυτα ευχαριστημένος ειδικά από το καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Θησέα έμεινε ο Βαγγέλης Χαντές, όπως δήλωσε στο «Epsanastisentra». Ο τεχνικός του Παλληνιακού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Νικολακάκη, το οποίο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο και σημείωσε ότι χρειάζεται πολλή προσοχή από την ομάδα του.
«Νομίζω ότι είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Θησέα. Μπήκαμε πολύ δυνατά και πολύ συγκεντρωμένα και ουσιαστικά απλοποιήσαμε ένα ματς το οποίο ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι δείχνει η τελική του έκβαση. Ο Θησέας είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και αξιόλογη ειδικά στην έδρα της. Απλά εμείς ήμασταν πολύ καλοί και καταφέραμε να τελειώσουμε εύκολα το παιχνίδι», τόνισε για το παιχνίδι που προηγήθηκε ο Χαντές.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Νικολακάκη, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε: « Είναι μια ομάδα που έρχεται με νέο προπονητή και σίγουρα θα έρθει με καλύτερη ψυχολογία λόγω της πρόσληψης του νέου προπονητή. Είναι έτσι κι αλλιώς καλή ομάδα ο Νικολακάκης, κάτι που φάνηκε και στο ματς Κυπέλλου με τη Θύελλα. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θα δουλέψουμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και θα θέλαμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όπως μέχρι τώρα».
*Το θετικό για τον Βαγγέλη Χαντέ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου