Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σαβούρδος: «Σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη κόντρα στο Κρυονέρι έμεινε ο Θανάσης Σαβούρδος, όπως τόνισε στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του Γέρακα, υποστήριξε πως αν η ομάδα του είναι συγκεντρωμένοι θα διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στη Σταμάτα και σημείωσε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα.
«Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ειδικά από τη στιγμή που παίζαμε εντός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα που είναι σαφώς πιο έμπειρη αφού την περσινή σεζόν έπαιζε στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ», τόνισε ο Σαβούρδος και συνέχισε: «Είναι φανερό ότι ακόμη δεν έχουμε βρει τον αγωνιστικό ρυθμό μας, αλλά κρατάμε το πρώτο μέρος από την πρεμιέρα, κατά το οποίο είχαμε την υπεροχή και καταφέραμε να προηγηθούμε από μία στημένη φάση. Στη συνέχεια ο αντίπαλος, όπως ήταν αναμενόμενο, μας πίεσε στο δεύτερο μέρος, αλλά θεωρώ ότι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε ανασταλτικά και διατηρήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα ως το τέλος».
Για τη συνέχεια και το ματς με τη Σταμάτα, ο εκ του τεχνικού διδύμου του Γέρακα τόνισε: «Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Σταμάτα. Είναι μια ομάδα που παίζει φέτος για πρώτη φορά φέτος για το πρωτάθλημα και έχει ένα παραπάνω κίνητρο, αφού προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα και θα επιδιώξει να ρεφάρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ξανά το καλύτερο αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Είμαστε σε καλό μομέντουμ από πλευράς ψυχολογίας, ενώ δεν αντιμετωπίζουμε και αγωνιστικά προβλήματα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και σε αυτό το ματς, κάτι που αν συμβεί θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να διπλασιάσουμε τις νίκες μας».
Σαν γενική εικόνα για το φετινό πρωτάθλημα, ο Σαβούρδος σχολίασε: «Γενικά το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι για όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου