Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Νίνα: «Να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει!»

Αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Άγγελος Νίνα, σε δηλώσεις του στο «epsanastisentra». Ο 21χρονος άσος, που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, τόνισε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα του και όλοι μαζί θα πάνε τον Πρωτέα εκεί που του αξίζει.
«Το βασικό και αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να έχουμε υγεία», τόνισε ο Νίνα και συνέχισε: «Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, να προσφέρω τα μέγιστα και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα και τη δυνατότητα όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Θέλω παράλληλα, να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά».
Ο Νίνα είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη φετινή σεζόν. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ και στόπερ, που μετράει ήδη πέντε χρόνια στον Πρωτέα ε εξαίρεση το πρώτο εξάμηνο του 2014 που ήταν στην ομάδα Κ20 της Καλλιθέας, ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας του στην πρεμιέρα του Κυπέλλου με το Καπανδρίτι, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε το πρώτο πέναλτι του Πρωτέα, το οποίο όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου