Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Καλύβια τεσσάρων «αστέρων»!



Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το «ταξίδι» του στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο ΠΑΟ Καλυβίων, που επιβλήθηκε 4-0 εντός έδρας του Παθιακάκη στο ντέρμπι νεοφώτιστων της πρεμιέρας. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτό που αναμενόταν και κατάφερε να φτάσει άνετα στη νίκη, με τον Παθιακάκη να στέκεται καλά μόνο στο πρώτο μισάωρο.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κυριόπουλο, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στα Καλύβια, αλλά άνοιξε για τα καλά λογαριασμό, αφού σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι προσέγγισαν με έξυπνο τρόπο το ματς, αφού έδωσαν χώρο στον Παθιακάκη, που είχε την πρωτοβουλία αρχικά, αλλά το συνεχές πρέσινγκ των Καλυβίων άλλαξε τη ροή. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 38’ με τον Κυριόπουλο, ενώ ο ίδιος στο 45’ έκανε το 2-0 στην αντεπίθεση, όταν πήρε το «ριμπάουντ» σε σουτ του Κάιδου και απόκρουση του Μουλά.
Στο δεύτερο μέρος τα Καλύβια περίμεναν τον Παθιακάκη και βρήκαν ανοιχτούς χώρους στην κόντρα με αποτέλεσμα να πετύχουν άλλα δύο γκολ. Αρχικά ο Κάιδος στο 53’ έκανε το 3-0 και στο 68’ ο Πασκάλι σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Τζαφόλιας Δ., Κουτζιακουτζίδης.

ΚΑΛΥΒΙΑ: Γαλανάκης, Καραγιάννης, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου Χ., Χατζής, Αλεξίου, Ντίνος (70’ Πάτσης), Κυριόπουλος (70’ Οικονομίδης), Κάϊδος (75’ Κετέογλου Ι.), Πασκάλι (61’ Χρυσοχόου).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Φωτίκας (65’ Τζάος), Ρακιντζόπουλος (78’ Κατσός), Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου, Ανεζίδης (65’ Γερογιάννης), Κατσιγιάννης (70’ Κότσαλος), Ιορδανίδης, Ρόμπολας, Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου