Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

«Πρώτη» με μότο το «εμείς» στον Αστέρα Βάρης!-Δηλώσεις Δημήτρη Πάπιου (photos)



Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Κυανού Αστέρα Βάρης πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Πάπιο να θέτει σε όλους ως μότο το «εμείς», σημειώνοντας πως πρέπει όλοι να αφήσουν στην άκρη το εγώ τους. Ο πρόεδρος του Αστέρα μίλησε στο «epsanastisentra» και σημείωσε πως ο Αστέρας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί!
Οι παίκτες του Αστέρα Βάρης παρέλαβαν νέο αθλητικό υλικό, ακολούθησε η γνωριμία παικτών με διοίκηση και τεχνικό τιμ και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πριν βγουν οι παίκτες στο γήπεδο, ο πρόεδρος του Κυανού Αστέρα βρέθηκε στα αποδυτήρια και τόνισε στους παίκτες ότι με τη λέξη «εμείς» ως σημαία η ομάδα θα κατακτήσει σπουδαία πράγματα! «Η ομάδα ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Θα αφήσουμε όλοι στην άκρη τα εγώ μας και θα βάλουμε στο λεξιλόγιό μας τη λέξη “εμείς”. Με αυτή και μόνο ως σημαία μας θα κατακτήσουμε τα πάντα», τόνισε –μεταξύ άλλων– στους παίκτες του Αστέρα ο Δημήτρης Πάπιος.
Ο πρόεδρος του Κυανού Αστέρα Βάρης παραχώρησε και δηλώσεις στο «epsanastisentra» για τη νέα σεζόν, σημειώνοντας πως ο Αστέρας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και ότι στόχος είναι μια καλή πορεία χωρίς να αναφερθεί σε τίτλους. Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πάπιος τόνισε στο «epsanastisentra»: «Κινηθήκαμε στοχευμένα για τη φετινή σεζόν. Έχουμε ανεβάσει 10 παιδιά από τις ακαδημίες και δίνουμε έμφαση σε αυτές και εμπράκτως. Θα φροντίσουμε να έχουμε ένα νεανικό, δυνατό σχήμα που θα έχει και εμπειρία βάσει των μεταγραφών που έγιναν. Στόχος μας για φέτος είναι μια καλή πορεία. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω ότι ο Αστέρας είναι καταδ8ικασμένος να πρωταγωνιστεί». 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου