Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Πήρε Σένε, Σωτηριάδη η Θύελλα



Διπλή ενίσχυση από Μαραθώνα για τη Θύελλα Ραφήνας, που απέκτησε δύο παίκτες της Μάχης, μετά από εισήγηση του προπονητή της Σταύρου Ηλιόπουλου. Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των «λιγνιτωρύχων» στη νέα σεζόν θα αγωνίζονται οι Αντουέλ Σένε και Σταύρος Σωτηριάδης.
Ο Σωτηριάδης είναι 31 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Σένε είναι 20 ετών και παίζει στη γραμμή κρούσης. Αμφότεροι προέρχονται από πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μάχης.
ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΑ… ΖΟΡΙΑ
Σε φουλ ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία της Θύελλας Ραφήνας, η οποία γίνεται με διπλές προπονήσεις. Σήμερα οι παίκτες των «λιγνιτωρύχων» βρέθηκαν στο γήπεδο της Διασταύρωσης από πολύ νωρίς, προκειμένου να μην τους πιάσει η ζέστη. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος έχει μείνει ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών και ιδιαίτερα των νεαρών και ετοιμάζει την ομάδα για τα πρώτα τεστ, όπου θα έχει την δυνατότητα να δει από πρώτο χέρι, αν όλα όσα γίνονται στην προπόνηση εφαρμόζονται και εντός αγωνιστικού χώρου. Το πρώτο φιλικό της Θύελλας θα γίνει στις 17 Αυγούστου απέναντι στην Κ20 του Παναθηναϊκού.
Πηγή: irafina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου