Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Αήττητο!



Με το… δεξί ξεκίνησε στα φιλικά προετοιμασίας ο Αήττητος, που επικράτησε 3-1 στο Καρπενήσι του Απόλλωνα Λάρισας, ομάδας που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με αυτή των Σπάτων να έχει σαρωτική υπεροχή στο πρώτο, κατά τη διάρκεια του οποίου πέτυχε και τα τρία γκολ.
Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του σε γενικές γραμμές και ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές του Αήττητου έβγαλαν αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Βέβαια, είναι ακόμη νωρίς για το οποιοδήποτε συμπέρασμα και άλλωστε σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κούραση από την ένταση των προπονήσεων.
Δύο γκολ για τον Αήττητο πέτυχε ο Μανώλης Λύγκος, το ένα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ μοίρασε και την ασίστ για το τρίτο γκολ, το οποίο σημείωσε ο Φαρινόλα. Ο Απόλλωνας σκόραρε στο δεύτερο μέρος με τον Κολοβό. 
Από αριστερά: Βασίλης Γεωργακόπουλος, Γιόζεφ Βάντζικ,
Πάρις Κωνσταντακόπουλος και Δημήτρης Τσίτος
Το πρωί της Κυριακής η αποστολή του Αήττητου θα επιστρέψει στην Αθήνα και ή προετοιμασία θα συνεχιστεί στο γήπεδο των Σπάτων, ενώ θα δοθεί και σειρά φιλικών αγώνων.
Διαιτήτευσαν οι Δημήτρης Κουρλός, Σπύρος Μπύρος, Μίλτος Ελ Ταχάν  της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρις Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής (46’ Λέτσο), Μουστάκης (46’ Αρκουμάνης), Βιδάλης(46’ Τζάκσον, 76’ Ντβάλι), Χριστοφιλέας (46’ Ηρακλής), Κωστόπουλος (78’ Λαζάρου), Τσέπας (87’ Κυριακού), Σκαφίδας (46’ Κρητικός), Γκούμας (68’ Μπότση), Λύγκος (46’ Σκούμας), Φαρινόλα (46’ Σεΐτι), Νικλητσιώτης (46’ Κατσικογιάννης).
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (31’ Παϊτέρης, 59’ Κραβαρίτης), Σάββας (46’ Σκούπρας), Καμπέρης (46’ Κουρτεσιώτης), Ιορδανίδης (46’ Ανδρέου Ι.), Παπαζαχαρίας (46’ Ανδρέου Ε.), Ιβανίδης (46’ Χατζής), Διβανές (46’ Λουκάς), Τσιλούλης (46’ Σουλίδης), Μίλιτς (46’ Σαχινίδης), Καρακατσάνης (46’ Μαυριάς), Συράκος (46’ Κολοβός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου