Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τριγλία: Κλείνει αμυντικό – ανοιχτό παράθυρο για μία ακόμη μεταγραφή

Σε προχωρημένες συζητήσεις με αμυντικό ποδοσφαιριστή βρίσκεται η διοίκηση της Τριγλίας, στα πλαίσια του φετινού ρόστερ που θέλει ο προπονητής κ. Δήμος και ενόψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται.
Ο αμυντικός παίκτης είναι… πολύ γνώριμος στα λημέρια της Ραφήνας και την τελευταία φορά που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σίγουρα θα είναι μία προσθήκη που θα βοηθήσει αρκετά τον κόουτς και την ομάδα.
Όμως επειδή ακόμα δεν έχουν πέσει οι… υπογραφές δεν έχει ανακοινωθεί από την διοίκηση. Έτσι εκτός απροόπτου -κανείς δεν είναι σίγουρος ποτέ σ αυτές τις περιπτώσεις- οι ραφηνιώτες θα κάνουν μια σημαντική προσθήκη στην άμυνα, ενώ αφήνουν να εννοηθεί ότι ίσως αποκτηθεί κι ένας ακόμα παίκτης.
ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ακόμα έναν φιλικό αγώνα, τον τέταρτο στην σειρά, θα δώσει αύριο Τετάρτη η Τριγλία, στις 18:00, στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας. Αντίπαλος της αυτή την φορά η Κ20 του Πανιωνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ο φιλικός αγώνας μεταξύ Τριγλίας Ραφήνας-Πανιώνιος Κ20 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Αυγούστου στο γήπεδο Ραφήνας, θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα».
Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου