Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τα αδέρφια Άννινου επέστρεψαν στο Κρυονέρι-Το πρόγραμμα των φιλικών

Την επιστροφή στην ομάδα του Παναγιώτη και του Διαμαντή Άννινου ανακοίνωσαν από το Κρυονέρι. Παράλληλα, από την ομάδα γνωστοποίησαν το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά στις ανακοινώσεις του Κρυονερίου αναφέρονται: «O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη (Παναγιώτης) και του Διαμαντή Άννινου (Diamantis) στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.
Ο Παναγιώτης ξεκίνησε από το παμπαιδικό του ΑΟΚ και έφτασε μέχρι το ανδρικό μας. Τη χρονιά 2009-2010 ήταν αρχηγός στην ομάδα του εφηβικού η οποία έφτασε στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ. Αφού πέρασε από Πανχανιακό, Αφιδναϊκό,
Άνοιξη και Σταμάτα επιστρέφει στο σύλλογο μας.
Ο Διαμαντής προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας αφού από το 2006 αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι τους.
Τη χρονιά 2009-2010 ήταν αρχηγός της ομάδας του παιδικού η οποία έφτασε στον τελικό ΕΠΣΑΝΑ .Αφού πέρασε από την Κ17 του Παναθηναϊκού, τον Ελπιδοφόρο, τον ΑΟ Χανιά στην 'Β Εθνική και την Καλλιθέα επιστρέφει στον ΑΟΚ.
Ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις για την στελέχωση όλων των τμημάτων του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά συνεχίζονται».
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας και έχει ως εξής:
Κυριακή 27/8 Κρυονέρι-Κηφισιά 2010
Κυριακή 3/9 Κρυονέρι-Κηφισιά U20
Τετάρτη 6/9 Κρυονέρι-Ολυμπιακός Αγ.Στεφανου
Κυριακή 9/9 Κρυονέρι-Πανερυθραϊκός.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του coach Σκούρα και την καθημερινή παρουσία μελών της διοίκησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου