Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Στα χνάρια του Τάκη η Νατάσσα Μακροδημήτρη



Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα τη δούμε στα γήπεδα. Αυτή τη φορά πιο έμπειρη και έτοιμη να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα της, αφού όπως λένε οι πληροφορίες του «epsanastisentra» έχει ήδη πάρει την απόφαση να πάει στη σχολή για το UEFA C. Ο λόγος για τη Νατάσσα Μακροδημήτρη, που σήκωσε και φέτος τα «μανίκια» της και συμμετέχει ενεργά στο τεχνικό τιμ του Κεραυνού Κερατέας.
Η Νατάσσα Μακροδημήτρη είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Κεραυνό Κερατέας και ανέλαβε ξανά την εξειδικευμένη προπόνηση των παικτών της ομάδας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκγύμνασης με TRX-LEBERT equalizer- Trampoline Rebounder προγράμματα φυσικής κατάστασης όπως
TABATA-PACE-Cross Training που στοχεύουν στην βελτίωση έκρηξης - αντοχής & δύναμης του κάθε παίκτη! Τα αποτελέσματα της δουλειάς της την περσινή σεζόν ήταν εντυπωσιακά και αν μη τι άλλο είχε συμβολή στην εξαιρετική πορεία του Κεραυνού. 
Η 24χρονη γυμνάστρια, που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, έχει σαν στόχο στο μέλλον να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της. Γι’ αυτό και μετά τις σπουδές της πρόκειται να μπει άμεσα σε σχολή για το UEFA C, ενώ ήδη ξεκινάει να «γράφει» το βιογραφικό της με τον Κεραυνό Κερατέας. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, που θα τη βρει και πάλι στην ομάδα, είναι αισιόδοξη, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη φετινή πορεία της ομάδας. Άλλωστε, θεωρώ πως το τεχνικό team με προπονητή τον Τάκη Μακροδημήτρη και γυμναστή τον Αλέξη Σακελλαρίου αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα του Κεραυνού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου