Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Διπλή ενίσχυση με Γεωργιάδη-Αρσενόπουλο στον Θησέα



Δύο δυνατές προσθήκες στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο Θησέας Νέας Μάκρης, που προχώρησε στην απόκτηση του Μάριου Γεωργιάδη και του Νίκου Αρσενόπουλου. Ο πρώτος ήρθε με υποσχετική από τη Θύελλα Ραφήνας, ενώ ο δεύτερος, που αποτελεί μια αξιόλογη λύση για τη γραμμή κρούσης, αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕ Τρικάλων

Στις ανακοινώσεις του Θησέα αναφέρονται τα εξής: «Άλλη μια δυνατή προσθήκη για την ομάδα μας η οποία απέκτησε τον επιθετικό Νίκο Αρσενόπουλο. Ο ταχύτατος επιθετικός ο οποίος είναι κάτοικος Νέας Μάκρης και έχει αγωνιστεί σε νεαρή ηλικία στον Εθνικό Νέας Μάκρης και στον Θησέα, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Θύελλα Ραφήνας στην Α ΕΠΣΑΝΑ και την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Τριγλία Ραφήνας στη Δ Εθνική. Λόγω σπουδών τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΤ Τρικάλων στην Α ΕΠΣΤ με την οποία ήταν φιναλίστ κυπέλλου ΕΠΣΤ.
Ο Νίκος ο οποίος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ δε μπορούσε να μη μας απασχολήσει αφού επέστρεψε στη Νέα Μάκρη. Νίκο σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά», «Άλλη μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας η οποία απέκτησε για την επόμενη χρονιά(με υποσχετική) τον Μάριο Γεωργιάδη ο οποίος αν και σε πολύ νεαρή ηλικία είχε συμμετοχές πέρυσι στη Γ Εθνική με την φανέλα της Θύελλας Ραφήνας. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ και προσωπικά τον Χρήστο Μυτιληναίο για την συνεργασία μας.
Έχουμε τονίσει στο παρελθόν ότι έχουμε ως πρότυπο τη λειτουργία της ΘΥΕΛΛΑΣ στην οποία ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ Εθνική και να εκπληρώσει όλους τους στόχους της. Μάριε να είσαι υγιής και να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου