Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

«Βόμβα μεγατόνων» με Μαραγκουδάκη ο Αετός! - Οι πρώτες δηλώσεις του



Ο… πυροκροτητής του Αετού αυτή τη φορά έφερε δυνατή… έκρηξη στην Ανατολική Αττική, αφού από την ομάδα του Πικερμίου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κώστα Μαραγκουδάκη! Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε προτάσεις από ομάδες ακόμη και Β’ Εθνικής, ωστόσο προτίμησε το project του Αετού.

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, όπου είχε συνολικά 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ την περασμένη σεζόν φορούσε τα χρώματα της Δόξας Βύρωνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέων Χανίων, για να παίξει στη συνέχεια στον Αστέρα Περάματος και στην Κ17 του Εργοτέλη. Επίσης είχε κληθεί και ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του Euro 2012.
Σε δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Μαραγκουδάκης τόνισε: «Η πρόταση μου είχε γίνει από τέλη Ιουνίου, από ένα πολύ αξιόλογο παιδί και φίλο που έχω στην ομάδα. Κανονικά θα έπρεπε να δεχτώ αμέσως, απλά καθυστερούσα εξαιτίας κάποιων προσωπικών υποχρεώσεων και τελικά αποφάσισα να παίξω σε αυτή την ομάδα, που μου έχει δείξει ότι θα δουλέψει με στόχους και πλάνο για να κάνει όμορφα πράγματα στο β’ τοπικό και με το πέρασμα των χρόνων και στις παραπάνω κατηγορίες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου