Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Πήρε Κατσιγιάννη ο Παθιακάκης

Την πρώτη του κίνηση ενίσχυσης ανακοίνωσε ο Παθιακάκης, που προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Κατσιγιάννη. Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια κίνηση ουσίας, με έναν παίκτη που έχει εμπειρίες από Γ’ και Δ’ Εθνική στο παρελθόν και πέρυσι αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα της Ατλαντίδας.


Ο Κατσιγιάννης είναι 24 ετών, μεσοεπιθετικός, και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία Παθιακάκη. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού και του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Παθιακάκη αναφέρεται: Ο Α.Ο. ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Κατσιγιάννη.
Γέννημα της Ακαδημίας ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ από το 2000, Κυπελλούχος Έ.Π.Σ.ΑΝ.Α με Ατλαντίδα , Νταμπλουχος με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, φιναλίστ κυπέλου ΕΠΣΑ με Ηλυσιακο, Φιναλίστ κυπέλου Πειραιά με Εθνικό. 70 συμμετοχές σε Γ κ Δ εθνική με 20 γκολ. Καλώς Ήρθες πίσω σπίτι σου Ευάγγελε».
Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται άλλες τέσσερις μεταγραφές έμπειρων παικτών από τον Παθιακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου