Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ανανέωσε στον Παμπαιανικό ο Λάβδας

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παμπαιανικό, με τον Νίκο Λάβδα να παραμένει μέλος της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο 28χρονος ακραίος αμυντικός και μπακ χαφ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων λόγω της καλής σεζόν που έκανε, αποφάσισε να… κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες» και να ανανεώσει στους «πράσινους». Ο Λάβδας δήλωσε στο «epsanastisentra» ότι το concept που έχει η διοίκηση του Παμπαιανικού για τη νέα σεζόν, είναι αυτό που τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα.


Ο Λάβδας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χαλάνδρι, Αττικό, Αστέρα Δερβενίου, Γλυκά Νερά και Μελίσσια και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση και για τα δύο άκρα της άμυνας. Αυτό που τον έπεισε να παραμείνει στον Παμπαιανικό, παρά τις προτάσεις που είχε, είναι το concept που έχουν θέσει στην ομάδα που έχει… τάσεις ανόδου για του χρόνου!
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Λάβδας τόνισε: «Η διοίκηση παρά τις όποιες δυσκολίες και μαζί με το προπονητικό τιμ κινήθηκε άψογα στο μεταγραφικό παζάρι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα και γιατί όχι διεκδικώντας και την άνοδο! Ήταν το όλο concept που με έπεισε να μείνω και θεωρώ ότι ο Παμπαιανικός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω φέτος. Άλλωστε, στον δεύτερο γύρο της σεζόν που πέρασε ουσιαστικά κάναμε μια εκπληκτική ρελάνς και με τους 29 πόντους που μαζέψαμε κάναμε… πορεία πρωταθλητισμού. Φέτος έχουμε τα φόντα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Παμπαιανικός τους στόχους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου