Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Αστέρας, 4-1 τον Καραβά!

Με πικρία αλλά και ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο Αστέρας Βάρης, που επικράτησε στο φινάλε της σεζόν 4-1 του Καραβά εντός έδρας. 
Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα από νωρίς επέβαλε τον ρυθμό της και ήταν εξ αρχής πολύ πιεστική. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 25’, μετά από ωραίο συνδυασμό. Η μπάλα έφτασε δεξιά στον Χριστίνη, ο οποίος σέντραρε συρτά και ο Γκούμας πλάσαρε με τη μία, νικώντας τον Μπαντίκο για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα ο Γκούμας έγινε ξανά αποδέκτης, σέντραρε ωραία και ο Μπάρα με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν. Μετά από μπαλιά στην αντεπίθεση ο Νταουτάι βρέθηκε απέναντι από τον Μαρινάκη και τον πλάσαρε εξαιρετικά με λόμπα κάνοντας το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας πίεσε ξανά. Μετά από λάθος παράλληλη πάσα του Μπαντίκου, ο οποίος ήταν και εκτός της μεγάλης περιοχής του, ο Μπάρα με την ταχύτητά του πρόλαβε τον Ρέτζο και με πλασέ προ κενής εστίας, αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι, έκανε το 3-1 στο 49’. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες στο 54’ όταν ο Μάγγος μόνος του από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μπαντίκο, στο 76’ σε σουτ του Μανωλιά που πέρασε λίγο άουτ, στο 82’ σουτ του Γκούμα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κεφαλιά του Κωτσοβού πέρασε άουτ, στο 88’ κεφαλιά του Μπελαβράκη πέρασε άουτ και στο 89’ μόνος του ο Κωτσοβός από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Στο 73’ ο Χάιδος είχε κλείσει το σκορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από ασίστ του Γκούμα. 

Διαιτήτευσαν οι Φωκάς, Ζούλης, Παπαδιονυσίου (Αχαΐας).

Κ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος (85’ Κοφσανίδης), Νάκας, Μανδύλης, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Γκέκας (46’ Μπελαβράκης), Μπάρα (71’ Κωτσοβός), Καλλιμάνης (65’ Μανωλιάς), Γκούμας, Χριστίνης (65’ Νιούμαν).
ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας): Μπαντίκος (87’ Χαϊνταράι), Παπαθανασίου, Μίρκος (68’ Βλάχος), Φιαμέγκος, Ρέντζος, Παπανικολάου, Ευθυμιάδης (61’ Μαυρίδης), Ντούμπερετ, Νικολόπουλος (61’ Μαρούδας), Τσετσώνης, Νταουτάι (87’ Κιόσια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου