Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Πάρτι κορυφής στη Βάρη, 8-0 ο Αστέρας Β’ τον Εθνικό Λυκίας!

Ασταμάτητος ήταν ο Αστέρας Βάρης Β’ απέναντι στον Εθνικό Λυκίας, τον οποίο κέρδισε με 8-0 εντός έδρας και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμος με το Συκάμινο!
Οι παίκτες του Γιώργου Καβάση πέταγαν… φωτιές στο δεύτερο μέρος και έφτασαν σε αυτή τη μεγάλης έκτασης νίκη, δείχνοντας ασταμάτητοι στο ματς! Μάλιστα, μετά το 70’ σήκωσαν το πόδι από το γκάζι, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάγαμε τώρα για διψήφιο αριθμό τερμάτων! Ο Παντίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37’ με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι πήραν μπρος για τα καλά και σκόραραν επτά φορές σε διάστημα 21 λεπτών! Αρχικά στο 48’ ο Χριστίνης έκανε το 2-0, ο Σακελλαρίου στο 50’ το 3-0 και ο Μπάρδι στο 51’ το 4-0. Ακολούθησε το δεύτερο γκολ του Παντίδου στο 54’, το δεύτερο γκολ του Μπάρδι στο 56’, ενώ ακολούθως πήρε το… όπλο του ο Αγγελίδης. Αρχικά στο 61’ με… οβίδα από τα 30 μέτρα έκανε το 7-0 και στο 69’ διαμόρφωσε το τελικό 8-0. Ο Αστέρας Βάρης Β’, που έφτασε στην άνετη νίκη υπό την παρουσία του αντιπροέδρου του Αστέρα Αντρέα Αντάρτη, θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική τη Δόξα Αγίας Άννας στο ντέρμπι της αγωνιστικής! 

Διαιτήτευσαν οι Σπαράγγης, Ζαννίκος, Μαγγογιός.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ Β’ (Γιώργος Καβάσης): Μουλιανάκης, Σακελλαρίου, Αγγελίδης, Χάιδος, Μπάκας, Φαμέλης (60’ Καραπλής), Μπάρδι, Χριστίνης (65’ Ρεσούλι), Γκέργκη (55’ Οικονόμου), Μπελαβράκης (60’ Νταφούλης), Παντίδης (55’ Γιάννης). 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΙΑΣ (Απόστολος Ζορμπάς): Καρλαντήρας, Μοέντ, Μέντζιος, Χαλιλάι, Παιδής, Γεωργιόπουλος Ν., Νικηφοράκης, Καραπάνος, Γεωργιόπουλος Α., Παρούσος, Μέμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου