Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Με το δεξί ο Γιάννης Παθιακάκης, 1-0 το Κορωπί

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τα play out ο Γιάννης Παθιακάκης που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Κορωπίου και έκανε το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δίκαια πήγαν με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια, χάνοντας ευκαιρίες ενώ είχαν και ακυρωθέν γκολ. Στο δεύτερο το Κορωπί έδειξε να πατάει λίγο καλύτερα, απείλησε κυρίως με σουτ, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. 
Η ομάδα του Βαγγέλη Κατσιγιάννη πέτυχε γκολ στο 6ο λεπτό με τον Δημάτσα, μετά από σέντρα του Γερογιάννη, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 21’ οι γηπεδούχοι τελικώς άνοιξαν το σκορ με τον Δημάτσα, μετά από ασίστ του Κωστένογλου, με το 1-0 να μένει ως το τέλος. 

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Παπαδιώτης, Μακρής. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Τσαΐνης, Λαζαρίδης, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Μπρίτο (65’ Νταβώνης), Δημάτσας (77’ Λιάκος), Κωστένογλου (89’ Τζάος), Ρόμπολας (89’ Κούστας), Γερογιάννης (89’ Παπαδόπουλος).
ΚΟΡΩΠΙ (Θανάσης Σαβούρδος): Πούλος, Τσιριγώτης, Τσουρής, Μαυρούτσικος, Φραγκής, Δογάνης, Σανσάρογλου, Αντωνάκας (86’ Τσιμπούρης), Πορουτσίδης, Γκατετασβίλι, Γεωργακόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου