Την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε η Ατλαντίδα το βράδυ της Παρασκευής, με το δείπνο να είναι χορηγία του Βαγγέλη Αλμπάνη.
Στην ανακοίνωση της Ατλαντίδας αναφέρεται: "Σε εορταστική ατμόσφαιρα και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ανδρικού μας τμήματος που συνοδεύτηκε από πλούσιο δείπνο στο Cook and Grill στο Γέρακα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Ηλίας Βούτουνας αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής στην Α' κατηγορία, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους αγώνες των play -offs και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική.
'Οσον αφορά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτική πίτας τυχεροί στα 3 φλουριά στάθηκαν οι Καγιάς, Μηλιώνης και Μαυράκης κερδίζοντας χρηματικό ποσό οι δύο πρώτοι και δώρο από την HENKEL o τρίτος, προσφορά του κ. Μητρόπουλου.
Η διοίκηση του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Βαγγέλη Αλμπάνη για τη ευγενική χορηγία του δείπνου καθώς το προσωπικό του Cook and Grill για την άψογη εξυπηρέτηση. Επίσης θερμές ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο "Bake House" για την υπέροχη βασιλόπιτα, και τέλος στον φίλο της ομάδας κ. Νίκο Κακλαμάνο για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς".
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Ηλίας Βούτουνας αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής στην Α' κατηγορία, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους αγώνες των play -offs και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική.
'Οσον αφορά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτική πίτας τυχεροί στα 3 φλουριά στάθηκαν οι Καγιάς, Μηλιώνης και Μαυράκης κερδίζοντας χρηματικό ποσό οι δύο πρώτοι και δώρο από την HENKEL o τρίτος, προσφορά του κ. Μητρόπουλου.
Η διοίκηση του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Βαγγέλη Αλμπάνη για τη ευγενική χορηγία του δείπνου καθώς το προσωπικό του Cook and Grill για την άψογη εξυπηρέτηση. Επίσης θερμές ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο "Bake House" για την υπέροχη βασιλόπιτα, και τέλος στον φίλο της ομάδας κ. Νίκο Κακλαμάνο για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου