Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Με σούπερ Λιάκο, 4-2 ο Παθιακάκης τα Καλύβια!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιάκο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ο Γιάννης Παθιακάκης επικράτησε 4-2 εντός έδρας του ΠΑΟ Καλυβίων και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Βαγγέλη Κατσιγιάννη σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη της και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με διαγώνιο σουτ του Δημάτσα, ενώ στο 20’ ο Λιάκος έκανε το 2-0 με πλασέ στην κίνηση. 
Τα Καλύβια αντέδρασαν και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσια πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Στο 36’ ο Χαρίσης μείωσε σε 2-1 και στο 43’ ο Δημητρακόπουλος έφερε το ματς στα ίσια, με το 2-2 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα. 
Ο Γιάννης Παθιακάκης έγινε πιεστικός από την αρχή του δεύτερου μέρους και γρήγορα πήρε ξανά το προβάδισμα. Στο 53’ ο Λιάκος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γερογιάννη, έβαλε ξανά τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στην αντεπίθεση ο Γιάννης Παθιακάκης ήταν πολύ απειλητικός. 
Ο Ερρίκος Λιάκος

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 79’ τα Καλύβια να μείνουν με 10 παίκτες όταν ο Κοκαβέσης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη έχοντας ανατρέψει τον Λιάκο σε προφανή θέση για γκολ. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Αγγελίνα, ενώ στο 82’ ο Λιάκος πάλι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καΐτσα, διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Διαιτήτευσαν οι Ανδ. Βλάχος, Πυκνής, Σόφιας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Β. Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Δρόσος (78’ λ. τρ. Στάσης), Λαζαρίδης, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Δημάτσας (74’ Καΐτσας), Γερογιάννης, Κωστένογλου (41’ λ. τρ. Μπουρμπούλης), Ρόμπολας, Λιάκος.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Π. Τσιγκούλης): Γκόλφης, Πασκάλι, Δεγαΐτας (31’ λ. τρ. Μπούρμας), Κοκαβέσης, Δημητρακόπουλος (89’ Ντοβίνος), Χαρίσης, Καρελιώτης (89’ Σουλδάτος), Πάτσης (68’ Φασουλιάτζης), Μπότης, Χατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου