Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Μεγάλο διπλό το Κορωπί, 2-0 τη Μάχη Μαραθώνα!

Μεγάλη «ανάσα» πήρε ο ΑΟ Κορωπίου, που επιβλήθηκε 2-0 στον Μαραθώνα της τοπικής Μάχης. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια και ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν μεστή εμφάνιση και να χτυπούν στην αντεπίθεση!
Μόλις στο 10’ η Μάχη άγγιξε το γκολ σε κεφαλιά του Αμπντουραχμάνι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 32’ το Κορωπί πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από προσπάθεια του Τσουρή και σέντρα σουτ από τα πλάγια, ο Σπανός στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους και στην αντεπίθεση σκόραραν ξανά. Στο 67’, μετά από συνδυασμό των Μουστόγιαννη-Σανσάρογλου και σέντρα του δεύτερου, ο Σπυράκος στο δεύτερο δοκάρι από κοντά έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλο ένα δοκάρι στο 75’ σε πλασέ του Γκατετασβίλι. 

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος, Τσέλιος, Αλεξοπούλου. 

ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Α. Σκουβαράς): Αραχωβίτης, Τσιούμας Δ., Ξυμητήρης (70’ Μέμα), Σπανός, Φραγκής, Τριανταφύλλου, Καρακοζίδης (65’ Σιδέρης), Καζάκου, Δαρσινός, Γκατετασβίλι, Αμπντουραχμάνι (80’ Τσιούμας Β.).
ΚΟΡΩΠΙ (Θ. Σαβούρδος): Τσαβαρής, Μαυρούτσικος, Τσουρής, Χριστόπουλος, Καψιόχας, Δογάνης, Σπυράκος, Γεωργακόπουλος (55’ Σανσάρογλου), Πορουτσίδης, Μουστόγιαννης, Τσιριγώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου