Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Χριστοφιλέας: «Ανάλογη προσοχή και με το Κρυονέρι»

Ο Παλληνιακός ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας κρατάει χαμηλούς τόνους. Μιλώντας στο ΕΠΣΑΝΑ Στη Σέντρα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων σημείωσε ότι θα πρέπει η ομάδα του να είναι το ίδιο προσεκτική και απέναντι στο Κρυονέρι για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω δεν θα είναι αυτή η εικόνα της. Το σημαντικό που κρατάμε από το ματς με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών είναι η διάθεση και η τακτική συμπεριφορά των παικτών μου», ανέφερε στο ΕΠΣΑΝΑ Στη Σέντρα για το παιχνίδι της πρεμιέρας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας. 
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με το Κρυονέρι ο προπονητής του Παλληνιακού τόνισε: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Κρυονέρι. Το παιχνίδι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από την πρεμιέρα. Θα γίνει σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, κόντρα σε μια ομάδα για την οποία δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αφού είχε ρεπό στην πρεμιέρα. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε την ανάλογη προσοχή και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από αυτό το ματς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου