Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Μακροδημήτρης: «Θα προβληματισθούμε στη διακοπή»

Ως μια ευκαιρία αυτοκριτικής για όλους στην ομάδα του αποτελεί το διάστημα της διακοπής λόγω της εξάπλωσης του Covid 19 στον Σαρωνικό, όπως τόνισε ο Τάκης Μακροδημήτρης. Ο εκ του τεχνικού διδύμου της ομάδας της Αναβύσσου αναφέρθηκε εκτενώς και στην ήττα από την Αρτέμιδα.«Έχοντας δεδομένες της απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες βασικών μας παικτών όπως οι Ζουμπουρλής, Κόεχλερ, Βασιλείου και Σέλβια, συν την ψυχολογική πίεση των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων, ξέραμε ότι η αποστολή μας θα ήταν δύσκολη.
Παρ' όλα αυτά ξεκινήσαμε πολύ καλά και παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο ελέγξαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Έλενα. Δυστυχώς όμως μετά το 30' σταδιακά αποχώρησαν ως τραυματίες τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές μας και συγκεκριμένα οι Μπουκουβάλας, Τζιβίλογλου και Καλαθάς και τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα για εμάς. Στη θέση τους χρησιμοποιήθηκαν δύο παίκτες της Κ18 και ένας της Κ16 και συνολικά 6 μικροί παίκτες για όλο σχεδόν το Β΄ημίχρονο και σε συνδυασμό με την κόπωση των υπολοίπων ποδοσφαιριστών μας και την πίεση των αντιπάλων, το σκορ γύρισε σε βάρος μας.
Η χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς η αξιοποίηση των παιδιών αυτών αποτελεί βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας του Συλλόγου μας.
Απλά την Κυριακή στη Λούτσα αυτό έγινε σε συνθήκες διαχείρισης και όχι κατόπιν πλάνου και προγραμματισμού.
Πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και θα δείτε ότι σε βάθος χρόνου θα αποτελούν τον κορμό της ανδρικής ομάδας του Σαρωνικού», τόνισε ο Τάκης Μακροδημήτρης για το παιχνίδι που πέρασε με την Αρτέμιδα. 
Για τη συνέχεια, ο εκ του τεχνικού διδύμου του Σαρωνικού ανέφερε: «Η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων με βρίσκει, όπως και όλους στην οικογένεια του Σαρωνικού, κάθετα αντίθετο. Κι αυτό γιατί δημιουργείται πρωτοφανής αναστάτωση σε όλη η λειτουργία του Συλλόγου και ειδικότερα στα τμήματα των Υποδομών. Από την άλλη, μιλώντας για την ανδρική ομάδα, η διακοπή αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα της ανασύνταξης και της δυνατότητας αποθεραπείας των τραυματισμένων μας παικτών. Στις ημέρες της διακοπής θα έχουμε την ευκαιρία να προβληματισθούμε και να αναλογισθεί ο καθένας με καθαρό μυαλό τις ευθύνες του για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να μην αφήσουμε να επαναληφθούν. Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας τόσο για την ποδοσφαιρική τους αξία όσο και για τους χαρακτήρες τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψουμε μαζί τους στις επιτυχίες που είχαμε στους πρώτους αγώνες της σεζόν.
Τέλος θα πρέπει να μας ξεκαθαριστεί, αν μετά το πέρας του μήνα της διακοπής (και της επιστροφής στις προπονήσεις) θα μας δοθεί και ένα εύλογο χρονικό διάστημα κάποιων ημερών, ώστε να καταρτίσουμε ένα ικανό πρόγραμμα επανένταξης, για την ομαλή επάνοδο των ποδοσφαιριστών μας στους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου