Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Με σώου Κυριόπουλου, 4-0 ο Παλληνιακός τον Αχαρναϊκό!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τον Αχαρναϊκό ο Παλληνιακός και πήρε σπουδαία νίκη με 4-0, αποτέλεσμα που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας με τη λήξη του πρώτου γύρου και εν όψει της διακοπής! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κυριόπουλος που μετέτρεψε το ματς σε προσωπικό του σώου σημειώνοντας χατ-τρικ!Το σκορ για τον Παλληνιακό άνοιξε ο Βίκτορας Δημογιάννης στο 19’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από τη μεσαία γραμμή! Στο δεύτερο μέρος ο Κυριόπουλος πήρε το όπλο του και στο 62’ έκανε το 2-0 με πλασέ μετά από ασίστ του Κοβάνη, στο 70’ έκανε το 0-3 με ωραία ατομική ενέργεια και υποδειγματικό πλασέ, ενώ ο ίδιος έκλεισε το σκορ στο 82’ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Χ. Καραμπιέτ, σημειώνοντας έτσι χατ-τρικ.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Κουλοχερης, Γκούβας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Καταχανάκης, Καρδάσης, Βασιλόπουλος, Καλαμιώτης, Γκούρλας, Κουκουλίδης, Στραβομύτης, Καρβουνίδης, Γκουγκούλης (78’ Καρασαββίδης), Σουμά (67’ Λένας), Τσιμπούρλας (56’ Μερτύρης).  
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Λάζαρης, Αναστασίου, Ελ Γκαμάλ, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Β. (80’ Καραμπιέτ Χ.), Κοβάνης, Σεϊτάι (80’ Ντελής), Κυριόπουλος (85’ Κούκουρας), Δημογιάννης Χ. (85’ Μασκάι), Καλτσάς (76’ Κασάπης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου