Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ανατροπή στο φινάλε ο Κεραυνός, 2-1 τον Μαύρο Αετό!

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ ΕΠΣΑΝΑ έμεινε ο Κεραυνός Κερατέας, με την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω Covid 19, καθώς επικράτησε 2-1 στο Πολυδένδρι του τοπικού Μαύρου Αετού. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου πραγματοποίησε τεράστια ανατροπή στο φινάλε, σε διάστημα 11 λεπτών!Ο Καμηλάκης άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου για τον Μαύρο Αετό, ενώ για τον Κεραυνό ισοφάρισε στο 85’ ο Κασπίρης με εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 95’ ο Χρήστος Μαγγανάς με τρομερό βολέ μέσα από την περιοχή, αφού η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 94’ ο Οικονόμου με απευθείας κόκκινη κάρτα! 

Διαιτήτευσαν οι Κωστάκης, Τρασανίδης, Χριστοδούλου. 

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Γ. Διονυσόπουλος): Σεϊντής, Μαντάς (33’ Ούλης), Οικονόμου, Βασιλάκος, Σίνας, Ματζίρι, Βλάχος (63’ Φετάχου), Σωτήρχος (70’ Γουναρίδης), Καμηλάκης (70’ Σδράλιας), Μανουσογεωργάκης, Γκιάτα Ε.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Γ. Δημητρόπουλος): Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Σόφης (64’ Μαγγανάς Β.), Μαντζιώκας, Βαγγέλη Ν., Μπρότσι (87’ Βαγγέλη Π.), Λάπας (94’ Μαστροκώστας), Μαγγανάς Χ., Κασπίρης, Κοντογιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου