Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Πάπιος: «Το ταξίδι μας ξεκινάει»

Αδημονία, χαρά, ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου της επιστροφής και πολλά άλλα συναισθήματα πλημμυρίζουν άπαντες στον Αστέρα Βάρης, με αφορμή την επάνοδο της ομάδας στη Γ’ κατηγορία! Οι γαλάζιοι θα δώσουν το πρώτο τους ματς στη Σάμο, με αντίπαλο τον Πυθαγόρα. Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα, Δημήτρης Πάπιος, μίλησε στο Epsanastisentra για το παιχνίδι της πρεμιέρας.Αποκάλυψε ότι η αποστολή του Αστέρα θα μεταβεί αεροπορικώς στη Σάμο και θα διανυκτερεύσει εκεί το Σάββατο, ευχήθηκε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να μην επηρεάσει την ομάδα του το άγχος της πρεμιέρας. Τόνισε επίσης ότι η ομοιογένεια θα είναι και φέτος το μυστικό της επιτυχίας και τέλος αναφέρθηκε εκτενώς στη νέα προσπάθεια που γίνεται με τη δημιουργία του «Asteras TV», του επίσημου καναλιού της ομάδας στο Youtube. 
«Την Κυριακή είναι η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και το ταξίδι στην επιστροφή μας στην κατηγορία ξεκινάει από τη Σάμο! Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αντίπαλός μας είναι μια δυνατή ομάδα. Σίγουρα υπάρχει και το άγχος της πρεμιέρας», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Πάπιος στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Η ομάδα μας στα πολλά δυνατά φιλικά τεστ που έδωσε έδειξε ότι είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ. Συνεργάζονται σχεδόν τρία χρόνια τώρα οι περισσότεροι παίκτες με τον προπονητή και νομίζω ότι αυτό θα είναι το μυστικό της επιτυχίας για τον Αστέρα».
Για το παιχνίδι με τον Πυθαγόρα ο πρόεδρος του Αστέρα σημείωσε επίσης: «Η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς στη Σάμο το Σάββατο και θα διανυκτερεύσει στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής (12μ.) θα δώσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας στη νέα σεζόν. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».
Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται με το «Asteras TV», δηλαδή το επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube που θα δείχνει όλα τα εντός έδρας ματς του Αστέρα και όχι μόνο, ο Δημήτρης Πάπιος σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Πυθαγόρα να γίνει Live μετάδοση και του αγώνα της πρεμιέρας. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να μιλήσω για τη νέα προσπάθεια του συνεργάτη μου κ. Γκορίτσα, ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να φέρει εις πέρας τα διαδικαστικά και να υλοποιηθεί η απόφαση να μεταδίδουμε ζωντανά τα παιχνίδια μας. Έτσι ώστε να μπορούν οι φίλαθλοί μας να παρακολουθούν την πορεία του Αστέρα έστω και με αυτόν τον τρόπο, μιας και υπάρχει περιορισμένη είσοδος στο γήπεδο λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού. Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν και τα νέα της ακαδημίας μας από το κανάλι μας. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο του δήμου μας, των 3Β».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου