Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Πέρασε σαν… σίφουνας η Τριγλία, 7-0 την Άνοιξη εκτός!

Σαν… τρένο πέρασε από την Άνοιξη η Τριγλία Ραφήνας, που επικράτησε 7-0 της τοπικής ομάδας και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στους 4 πόντους, κάνοντας το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα.Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Καραγιάννης, ενώ στο 13’ ο Σένε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 43’ ήρθε και τρίτο γκολ για την Τριγλία από τον Παπαδιονυσίου.
Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν με το… γκάζι πατημένο. Αρχικά στο 62’ ο Τζίτζης με πέναλτι έκανε το 0-4, ενώ στο 73’ ο Βίλα αύξησε κι άλλο το σκορ στο 0-5. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ του Σένε για το 0-6 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’ ο Τσούκας. 

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Κουλοχέρης, Κακάνης.

ΑΝΟΙΞΗ (Γ. Τσιριμώκος): Θεολόγης, Κατσέρης, Πετροδασκαλάκης (39’ Γιαρένης), Νικολάου (76’ Ριζάβας), Νάνος, Συρανίδης, Γαντζούλας, Μώκος, Γεωργούσης, Χατζηγεωργίου, Βουγιουκλίδης (24’ Καλογριδάκης – 76’ Καραγιάννης). 
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Γ. Παπακωστούλης): Κόρμπας, Τζίτζης, Αρβανιτίδης, Μεϊμάρογλου, Τσούκας Ι., Καραγιάννης (65’ Κουμουτσέας), Παπαδιονυσίου (68’ Τσούκας Κ.), Τσαγκάρης, Σένε (82’ Γερακάκης), Βίλα (82’ Ναούμ), Ζαφειρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου