Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ανατροπή… έπος και κορυφή ο Παλλαυρεωτικός, 3-2 τον Αχαρναϊκό!

Αν ανατρέξει κανείς στα σενάρια του Άλφρεντ Χίτσκοκ δύσκολα θα εντοπίσει ένα φινάλε όπως αυτό στο παιχνίδι του Λαυρίου! Ο Παλλαυρεωτικός με επική ανατροπή επικράτησε 3-2 του Αχαρναϊκού και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ως συγκάτοικο την Ατλαντίδα.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παλλαυρεωτικό να πιέζει και να στέκεται άτυχος στο 20’ όταν ο Γιαχάεβ είχε δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 51’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλόπουλου από πολύ μακρινή απόσταση! Σαν να μην έφτανε αυτό στο 64’ ο Σουμά έκανε το 0-2 δημιουργώντας… εφιάλτες στους γηπεδούχους που παρέμεναν χωρίς νίκη εντός έδρας πριν το ματς αυτό! Ο Τσίκλος πέρασε στην επίθεση και έγειρε την πλάστιγγα. Αρχικά στο 67’ με πλασέ μείωσε σε 1-2, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει! Παρά την κακή ψυχολογία ο Παλλαυρεωτικός συνέχισε να πιέζει και στο 85’ δικαιώθηκε. Ο Τσίκλος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τον Αχαρναϊκό στα καρέ του και τελικώς βρήκαν και τρίτο γκολ! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι! 

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Τζαφόλιας Δ., Μαραγκού. 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Σταματόπουλος, Χουσεΐν, Ροσίαν, Πώχος, Τσίκλος, Καρκασίνας (65’ Αρσενίδης), Χαντάντ, Μπεργιάννης, Γκόντζος (60’ Παπαδόπουλος), Γιαχάεβ, Τσόφλιας (80’ Πιτσικάλης). 
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Καταχανάκης, Καρδάσης, Βασιλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καλαμιώτης, Δημητρόπουλος, Στραβομύτης, Μερτύρης (89’ Κουσιώρης), Γκουγκούλης, Σουμά, Τσιμπουρλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου