Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Δύο Δημογιάννηδες κάτω από την ίδια… στέγη!

Και Χρήστος και Βίκτωρας Δημογιάννης για Παλληνιακό! Ο πρώτος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους και ο δεύτερος αποτελεί το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα.
Ο Χρήστος Δημογιάννης, που έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στη Γ’ Εθνική και πέτυχε τρία γκολ, θα συνεχίσει για τρίτη διαδοχική σεζόν στον Παλληνιακό. Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: «Και του χρόνου μαζί μας ο Δημογιάννης! Τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν θα φοράει ο Χρήστος Δημογιάννης. Ο 30χρονος άσος, ο οποίος είχε φέτος 19 συμμετοχές και σκόραρε τρεις φορές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας. Ο Δημογιάννης θα παραμείνει στον Παλληνιακό για τρίτη σεζόν, αφού αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα από τον Οκτώβριο του 2018.


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία ο Χρήστος Δημογιάννης τόνισε: «Η πρώτη μου επιλογή ήταν η παραμονή μου στην ομάδα, καθώς υπάρχει ένα άριστο κλίμα συνεργασίας στον σύλλογο. Για τον λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική πορεία με πολλές επιτυχίες, θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους!».
Ο έτερος Δημογιάννης, ο Βίκτωρας, είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής, ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Σούρμενα, Τράχωνες, Θρίαμβο Αθηνών και Διάνα Ηλιούπολης. Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: «Στον Παλληνιακό ο Βίκτωρας Δημογιάννης
Παίκτης της ομάδας μας είναι πλέον ο Βίκτωρας Δημογιάννης, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παλληνιακού για τη νέα σεζόν. Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Τη σεζόν που μας πέρασε φορούσε τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής με την οποία είχε γεμάτη σεζόν. Στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Σούρμενα, Τράχωνες, Θρίαμβο Αθηνών και Διάνα Ηλιούπολης.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παλληνιακού, ο Βίκτωρας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Παλλήνης. Το πρότζεκτ της ομάδας με έπεισε, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η προσέγγιση της διοίκησης που μου έδειξαν πόσο με θέλουν. Θα κάνω το καλύτερο για να πετύχει ο Παλληνιακός τους στόχους του».
Βίκτωρα σε καλωσορίζουμε στον Παλληνιακό και σου ευχόμαστε καλή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου