Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πεντάδα μεταγραφών για τον Κεραυνό!

Μετά τις ανανεώσεις ο Κεραυνός προχώρησε ήδη σε πέντε πολύ δυνατές μεταγραφές για την κατηγορία, βάζοντας τις βάσεις για να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Β’ ΕΠΣΑΝΑ τη νέα σεζόν.
Η ομάδα της Κερατέας προχώρησε στην απόκτηση των Αντώνη Κασπίρη, Γιώργου Μαντζιώκα, Μπάμπη Δαρδαμάνη, Αντρέα Σκαλαίου και Δημήτρη Λιούμη. Οι δύο τελευταίοι επιστρέφουν μετά από μία σεζόν στη Λαυρεωτική. Ο Σκαλαίος είναι τερματοφύλακας και ο Λιούμης είναι στόπερ. Ο Δαρδαμάνης είναι μπακ από τον Χολαργό και θα αγωνίζεται ως μικρός αφού είναι γεννηθείς το 1999. Αυτή η μεταγραφή είναι στο πλαίσιο των στενών σχέσεων που διατηρεί με τον ΟΦ Χολαργού και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Κυριάκο Γεωργιάδη και τον αντιπρόεδρο Άκη Παπανώτη. Ο Κασπίρης είναι μια πολύ δυνατή κίνηση, καθώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην Αχαΐα. Ο Κασπίρης έμεινε ελεύθερος από τον Χαραυγιακό και οι άνθρωποι του Κεραυνού ευχαρίστησαν δημόσια τον πρόεδρο του Χαραυγιακού Μανώλη Φύτρο. Τέλος, ο Μαντζιώκας είναι στόπερ, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον Νικολακάκη, ενώ πρόπερσι πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα του Σαρωνικού Αναβύσσου.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις. Πρόθεση της διοίκησης Ελευθερίου είναι να δυναμώσει κι άλλο ο Κεραυνός, γι' αυτό και πρόκειται να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες ακόμη. 
Ο Μπάμπης Δαρδαμάνης


Ο Αντώνης Κασπίρης

Ο Δημήτρης Λιούμης

Ο Γιώργος Μαντζιώκας

Ο Αντρέας Σκαλαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου